Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Youth prayer night (12-25 jaar)

Youth prayer night (12-25 jaar)

Deze gebedsavond voor jongeren van 12 tot 25 jaar, jeugdleiders en iedereen die zich jong voelt, gaat vooraf aan de Week van Gebed.

De Youth Prayer Night start om 20.00 uur met een mooi programma in de Maranathakerk. Thema: Lets Pray Together!  Er is een spreker en er is tijd om samen te bidden en te zingen met een band. Ook is er frisdrank en wat lekkers rond ongeveer 22.00 uur en tijd om bij te praten. 

Een mooie gelegenheid om elkaar als christenjongeren en jongerenwerkers/leiders uit andere kerken te ontmoeten.

Wanneer?
17 januari 2020 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Stichting KiZ
Locatie:
in de Maranathakerk, Koninginneweg 1A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.