Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Huis Loket Zwijndrecht

Open Huis Loket Zwijndrecht

Om voor eventueel toekomstige leerlingen en ouders LOKET ZWIJNDRECHT in bedrijf te kunnen meemaken en helemaal te bezichtigen, organiseert de school op woensdag 22 januari 2020 van 16.00 tot 20.00 uur een Open Huis.

Tijdens het Open Huis worden leerlingen en ouders geïnformeerd over de inhoud en de vormgeving van ons onderwijs. Door ons prachtige gebouw heen staan kraampjes opgesteld, worden lesjes gegeven en workshops gehouden en vertellen wij u in o.a. de informatierondes over de mogelijkheden van Loket.

Tijdens het Open Huis kunnen bezoekers gericht informatie inwinnen bij de docenten of teamleiders, maar ook zijn er 1e jaars leerlingen aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden of aan te geven hoe zij onze school ervaren.

Wanneer?
22 januari 2020 van 16.00 tot 20.00 uur
Organisator
Loket Zwijndrecht
078 625 6100
info@loketzwijndrecht.nl
Locatie:
Laurensvliet 2R
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.