Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kof­fie met... Het nieuwe donorregister

Kof­fie met... Het nieuwe donorregister

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Het nieuwe donorregister
Op 1 juli 2020 start het nieuwe Donorregister. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar die ingeschreven staat in een Nederlandse gemeente komt in dit register. Hier vul je je keuze in over donatie van je organen en weefsels na overlijden. Vanmorgen vertelt Karen Schipperen van de Nederlandse Transplantatie Stichting haar persoonlijk verhaal over het krijgen van een donororgaan. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wanneer?
22 januari 2020 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.