Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sporthuldiging

Sporthuldiging

Gemeente Zwijndrecht is trots op haar sporters, de clubs en alle vrijwilligers in Zwijndrecht. In alle takken van sport is wel een Zwijndrechts talent te vinden.

Tijdens de feestelijke Sporthuldiging op vrijdag 24 januari 2020 maken we de winnaars bekend. Samen maken we er een mooi feest van en laten we zien dat we trots zijn op alle prestaties die onze Zwijndrechtse en Heerjansdamse sporters leveren.

Wie de sportvrouw, sportman, sporttalent, sportcoach, sportteam junioren en sportteam senioren wordt, dat hoort u vandaag in de Develsteinhal. Naast de genomineerden zijn familieleden, vrienden en verenigingsbestuurders uiteraard ook van harte welkom bij de huldiging. Om je aan te melden voor de huldiging stuur je een mail naar sport@zwijndrecht.nl onder vermelding van je naam en het aantal personen

Wanneer?
24 januari 2020 van 19.00 tot 22.00 uur
Locatie:
Develsteinhal, Develsingel 7A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.