Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Introductieavond Alphacursus

Introductieavond Alphacursus

De alpha cursus is een vrijblijvende cursus over het christelijk geloof. In 10 avonden en een weekend leer je van alles over het Christelijk geloof zoals b.v “Wie is Jezus?”, “Wat is bidden?” en nog veel meer onderwerpen. Op de landelijke site Alpha.nl kun je van alles lezen over deze cursus en verhalen lezen van cursisten die de cursus eerder hebben gevolgd.

Op 29 januari is er een introductieavond in de Maranathakerk die begint met een maaltijd.
De avond begint om 18.30 uur en deze avond hoor je alle informatie over de opzet en inhoud van de cursus en kun je al je vragen stellen. De avond is vrijblijvend en als je geïnteresseerd bent kun je jedeze avond gelijk inschrijven.

Op 5 februari start de cursus om 18.30 uur. Interesse in de introductieavond en/of de cursus: bel/app: tel. 06-46664204 of mail: alpha@gkvzwijndrecht.nl

Wanneer?
29 januari 2020 van 18.30 tot 00.00 uur
Organisator
Maranathakerk Zwijndrecht
06-46664204
alpha@gkvzwijndrecht.nl
Locatie:
Koninginneweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.