Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Wer­ken met Win­dows 10

Start Wer­ken met Win­dows 10

Tijdens deze cursus leer je werken met het besturingssysteem Windows 10. Onder meer internet, e-mail en veiligheid komen aan bod.

Met ingang van januari 2020 wordt Windows 7 niet meer ondersteund. Voor gebruikers die willen overstappen naar Windows 10 geeft Annelies Mosterdijk vanavond uitleg over de belangrijkste vernieuwingen en functies, zoals het bureaublad, de verkenner, Microsoft Store, de browser Edge, de app Mail, instellingen onderhoud en veiligheid. Entree is gratis, wel graag even aanmelden.

Aanmelden bij de balie van de bibliotheek of via de website

Wanneer?
29 januari 2020 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.