Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kof­fie met... Jean van Wageningen

Kof­fie met... Jean van Wageningen

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Jean van Wageningen
Zwijndrecht zag ze gaan en komen. Het is 1850 en de zeilschepen naar ‘ons’ Indië liggen aan de kades van Dordrecht. Vandaag zie en hoor je de geschiedenis van deze barken, het geld dat er mee werd verdiend, maar ook het leed dat werd berokkend door talloze schipbreuken.

Wanneer?
29 januari 2020 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.