Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Feestavond in het Badhuis

Feestavond in het Badhuis

Het Badhuis is vandaag open voor een geweldige feestavond voor iedereen uit de buurt. Je bent welkom op deze gezellige avond.

Feestavond met gouwe ouwe, meezingers en Karaoke. De deur gaat om 19.30 uur open. De DJ draait ook verzoekjes en de toegang is gratis. Van harte welkom in Het Badhuis. Meer informatie op de facebookpagina

Foto: Het Badhuis

Wanneer?
31 januari 2020 van 19.30 tot 23.00 uur
Organisator
Het Badhuis
078 7850503
badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl
Locatie:
Prins Hendrikstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.