Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Huis van het DevelsteinCollege

Open Huis van het DevelsteinCollege

Ga jij volgend schooljaar naar de brugklas?
Dan nodigen wij je samen met je ouders/verzorgers graag uit voor het Open Huis van het DevelsteinCollege op dinsdag 4 februari van 18.30-21.00 uur.

Tijdens deze avond kun je bijvoorbeeld een rondleiding krijgen door de school, zodat je een goed beeld krijgt van de verschillende vakken. Je kan zelf aan de slag tijdens een proeflesje, opdrachten uitvoeren in het bètalab en deelnemen aan tal van andere activiteiten.

Natuurlijk laten onze leerlingen ook graag zien wat er op cultureel en sportief gebied te doen is met demonstraties en optredens. Je maakt kennis met het onderwijs op het DevelsteinCollege, de verschillende vormen van begeleiding en de extra mogelijkheden voor leerlingen die behoefte hebben aan meer uitdaging.

Wanneer?
4 februari 2020 van 18.30 tot 21.00 uur
Organisator
DevelsteinCollege
078-6194566
info@develsteincollege.nl
Locatie:
Develsingel 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.