Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kof­fie met... Cabaret

Kof­fie met... Cabaret

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Cabaret
Een speciale editie van Koffie met... in de Week van de Poëzie. Aar Noordam, Chris Meijer en Arie de Bruin zijn onze entertainers. Wil je een zelf geschreven gedichtje voordragen? Dat kan! Als het maar luchtig is en niet te lang. Het belooft een waar feestje te worden.

Wanneer?
5 februari 2020 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.