Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bingo in het Badhuis

Bingo in het Badhuis

Vandaag spelen we weer bingo in Het Badhuis. Iedereen is welkom vanaf 13.00 uur om bingokaarten te kopen voor 0,50 cent per kaart. De ballen rollen zes rondes. Aanvang is om 13.30 uur.

Er zijn prachtige prijzen te winnen. Kom ook naar deze super gezellige bingo en speel mee. Aan het eind loten alle kaarten mee voor de goedgevulde boodschappentas. Het Badhuis staat aan Prins Hendrikstraat 2. Aanmelden is niet nodig.

Foto: Het Badhuis

Wanneer?
7 februari 2020 van 13.00 tot 15.30 uur
Organisator
Het Badhuis
078 7850503
badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl
Locatie:
Prins Hendrikstraat 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.