Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Connect

Open Connect

Vandaag organiseren wij een ochtend waar mensen elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Op deze ochtenden kan u tussen 9:30 en 12:00 uur binnen lopen.

Er is ruimte voor een praatje en gezelligheid. De ene keer doen we met elkaar een spelletje, een andere keer zijn we gezellig creatief bezig.
Er staat altijd een legpuzzel klaar en een spelletjesdoos. Ook is er gelegenheid om boeken te lenen.Iedereen is van harte welkom: Man of vrouw, mensen uit de buurt, mensen uit de gemeente, wel of niet kerkelijk. Ook (kleine) kinderen kunnen mee komen.

Wanneer?
7 februari 2020 van 09.30 tot 12.00 uur
Organisator
Connect078
secretariaat@connect078.com
Locatie:
Walraven van Hallstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.