Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Women Empowered Dag - Out of your comfortzone

Women Empowered Dag - Out of your comfortzone

Out of your comfortzone is het thema van de vrouwendag, want pas dan ervaar je echt wat het is om te leven vanuit Gods kracht in totale afhankelijkheid. Deze dag is in samenwerking met pastor Jacky Kroeske en jij bent van harte uitgenodigd!

Jacky uit Puerto Rico, heeft de bijbelschool in Tampa, Florida gevolgd en na het behalen van haar Bachelor of Arts in Theology werden zij en haar man, Ben, full-time aangenomen bij the River van Tampa Bay Church and Revival Ministries International. In 2013 werden ze uitgezegend naar Nederland om in dit seizoen te doen wat God voor ze heeft.

Programma:
09.30 uur: Inloop
10.00 uur: Start ochtendprogramma
12.00 uur: Lunch met een gevarieerde invulling waarbij je de gelegenheid krijgt contact te leggen
13.30 uur: Start middagprogramma
15.00 uur: Afsluiting

Stap je met ons mee, OUT OF YOUR COMFORT ZONE? De dag is gratis.
Graag aanmelden voor 3 februari. Meer informatie & aanmelden kan via de website

Wanneer?
8 februari 2020 van 09.30 tot 15.00 uur
Organisator
Nehemia
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.