Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Connect Worship avond

Connect Worship avond

De gemeente Connect078 organiseert vandaag een worship avond. Op deze avond vol muziek zullen we Gods’ hart zoeken. We willen Zijn liefde ontmoeten door de muziek en aanbidding heen. Er is ruimte voor worship, maar ook voor gebed! We strekken ons uit naar wat God wil doen!

Wanneer?
9 februari 2020 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Connect078
Locatie:
Walraven van Hallstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.