Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kof­fie met... Participatie en dementie

Kof­fie met... Participatie en dementie

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Participatie en dementie
Hoe kun je mensen met dementie blijven betrekken in de maatschappij? Wat is er mogelijk in Zwijndrecht? Wat doet de werkgroep Dementievriendelijke Gemeente? Heb je in je omgeving te maken met dementie? Kom langs en praat mee. Entree is gratis.

Wanneer?
12 februari 2020 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.