Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wijkverpleegkundige vertelt over 'Eenzaamheid'

Wijkverpleegkundige vertelt over 'Eenzaamheid'

Wekelijks houdt de wijkverpleegkundige in Het Badhuis een spreekuur op donderdag van 11.00 en 12.00 uur. Heeft u vragen over welzijn of gezondheid, dan bent u van harte welkom om met haar in gesprek te gaan.

Vandaag zal de wijkverpleegkundige ingaan op het thema ‘Eenzaamheid’. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om te komen luisteren en mee te praten over dit thema. Vragen als: ‘Wat is eenzaamheid precies?’ ‘Is eenzaamheid hetzelfde als alleen zijn?’ ‘Kunnen lichamelijke klachten te maken hebben met eenzaamheid?’

Eenzaamheid: “Juist al die dagen dat er helemaal niemand is. Je hebt best wel eens vragen of iets dat je heel erg treft, maar je kunt het dan met niemand delen.” Het is goed om met elkaar hierover in gesprek te zijn en zo ook met elkaar te delen hoe we eenzaamheid ervaren en wat we eraan kunnen doen.

Het Badhuis is vanaf 10.00 uur open. De koffie staat klaar. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Het Badhuis is te vinden aan Prins Hendrikstraat 2 in Zwijndrecht (wijk Centrum).

Wanneer?
13 februari 2020 van 11.00 tot 12.00 uur
Organisator
Het Badhuis
078 7850503
badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl
Locatie:
Prins Hendrikstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.