Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Met Z’n Allen Dienst - Gave of Geluk?

Met Z’n Allen Dienst - Gave of Geluk?

Vandaag is er weer een Met Z’n Allen Dienst in de Bethelkerk. Het thema van de dienst is: ‘Gave of Geluk?’ Dit zal worden toegelicht/besproken door onze predikant ds. René Wouda. Muzikale omlijsting wordt verzorgd door Gospel Unlimited o.l.v. pianist, zanger en dirigent Marcel van der Poel. Klaas Zijderveld is de organist van deze dienst.

We heten iedereen van harte welkom in deze dienst en hopen op een inspirerende dienst. Echt met z’n allen! Aanvang om 10.00 uur. Na afloop staan de koffie en limonade weer klaar.

Wanneer?
16 februari 2020 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Bethelkerk
Locatie:
Rotterdamseweg 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.