Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zondagavondzang in de Bethelkerk

Zondagavondzang in de Bethelkerk

Het Bethelkerkkoor Zwijndrecht nodigt u uit voor de 365ste zondagavondzang om 19.30 uur in de Bethelkerk. In deze tweede zondagavondzang in dit nieuwe jaar geeft Wim de Penning leiding aan koor- en samenzang. De organist van deze avond is André de Jager.

We openen deze zondagavondzang met het lied: ‘Into my heart’ , gevolgd door het lied ‘Leer mij Uw weg, o Heer’. Ook zullen we zingen ‘Neem, Heer, mijn bij beide handen’ en op uw verzoek het lied ‘De vreemdeling van Galilea’. Het koor zingt ‘Gods regenboog’, en ‘Here I am Lord’. We sluiten de avond af met het bekende lied: ‘Majesteit’. De toegang is gratis wel is er aan de uitgang een collecte voor bestrijding van de kosten.

Nieuwe koorleden zijn van harte welkom. Daarom nodigen wij u van harte uit een kijkje te komen nemen op één van de repetities op donderdagavond. Alle informatie over de zondagavondzang en over ons koor vindt u ook op www.bethelkerkkoor.nl

Wanneer?
16 februari 2020 van 19.30 tot 20.30 uur
Organisator
Bethelkerkkoor Zwijndrecht
Locatie:
in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.