Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Baby Drive-in - Dreumes in beweging

Baby Drive-in - Dreumes in beweging

Het leukste ontdekmoment met je baby op schoot
Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot.

Regelmatig sluit er een speciale gast aan, om extra informatie over de ontwikkeling van jouw kindje te geven of staat er een interessant thema centraal.

Vandaag: Dreumes in beweging
Kom lekker ongedwongen wiebelen en bewegen met je kleintje! Rian Zijderveld van gymnastiekvereniging O&O laat zien hoe je actief kunt zijn met je dreumes door een mini-parcours uit te zetten. Uiteraard mogen de (groot)ouders ook meebewegen. Voor deze activiteit is het fijn als je kindje al kan lopen. Entree is gratis. Wel aanmelden.

Praktische informatie
Wat:         Baby Drive-in in Bibliotheek Zwijndrecht Walburg
Waar:      Bibliotheek Zwijndrecht Walburg
Voor wie: 0-2 jaar met (groot)ouders
Aanmelden via de website

Wanneer?
18 februari 2020 van 09.30 tot 10.15 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.