Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kof­fie met... Hoe werkt DigiD

Kof­fie met... Hoe werkt DigiD

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Hoe werkt DigiD?
De overheid vraagt steeds meer zaken digitaal te regelen. Ook andere organisaties zoals de zorgverzekeringen en ziekenhuizen vragen om in te loggen met een DigiD. Hoe werkt dit? Annelies Mosterdijk geeft uitleg.

Wanneer?
19 februari 2020 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.