Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

In­zicht in je pu­ber (10+)

In­zicht in je pu­ber (10+)

Soms het lijkt het alsof pubers impulsief, willekeurig en volledig onverklaarbaar handelen en reageren. En toch is dit niet zo. Veel van hun acties zijn te verklaren door veranderingen in hun hersenen en een in de war geschopte hormoonhuishouding. Hoe ga je als ouder om op een goede manier om met hun houding en gedrag?

Op deze informatie avond legt Topcoach op een simpele, maar vooral ook luchtige manier uit hoe het puberbrein werkt en worden bepaalde gedragingen en reacties uitgelegd. Hierdoor krijgt u beter inzicht in uw puber en leert u sommige acties en reacties beter begrijpen. Bovendien ontvangt u tips en adviezen hoe met pubers om te gaan. Zo ontstaat er een betere balans tussen wat u graag wilt bereiken, zonder uit het oog te verliezen wat zij nu belangrijk vinden.

Tijdens en na afloop van de avond is er uitgebreid de gelegenheid voor het stellen van vragen.

Wanneer: Donderdag 20 februari 20.00 uur
Waar: Bibliotheek Heerjansdam
Voor wie: Iedereen die met pubers te maken heeft
Entree: Gratis, svp aanmelden via de website

Wanneer?
20 februari 2020 van 20.00 tot 21.30 uur
Organisator
Bibliotheek Heerjansdam / Topcoach
Locatie:
Sportlaan 6, Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.