Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Groene vakantie dag in de Hooge Nesse (5-12 jaar) AFGELAST

Groene vakantie dag in de Hooge Nesse (5-12 jaar) AFGELAST

Let op deze activiteit is afgelast!

Een steptour vol leuke activiteiten voor kinderen van 5 t/m 12 jaar die al kunnen steppen. We verzamelen op de parkeerplaats voor Hotel Ara. Tussen de middag van 13.00 - 13.30 uur lunchen we in Hotel Ara, waarna je om 13.30 uur mag worden opgehaald.

Deelname is gratis. Schrijf je snel in via de website, want VOL = VOL

Toppie laat via haar facebookpagina weten:
Beste ouders/verzorgers en kinderen, vanwege het voorspelde slechte weer zijn wij genoodzaakt om de activiteit “Groene vakantie dag in de Hooge Nesse” die gepland stond op donderdag 27 februari 2020 af te zeggen. De weersvoorspelling geeft aan dat de temperatuur 2 a 3 graden zal zijn en er de gedurende de hele dag hevige neerslag valt met kans op natte sneeuw. Hierdoor kunnen wij de leuke activiteiten en de steptour niet doorlaten gaan. Wel is het zo dat wij de activiteit zullen verplaatsen, maar er wordt nog gezocht naar een geschikte datum. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij dit communiceren.

Wanneer?
27 februari 2020 van 09.30 tot 13.30 uur
Organisator
Toppiecoach
078 – 6450039
Locatie:
Hotel Ara, Veerweg 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.