Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Buurtmaaltijd voor bewoners Centrum en Walburg

Buurtmaaltijd voor bewoners Centrum en Walburg

Sinds vorig jaar zijn Wijkplatform Centrum en Wijkplatform Walburg meer gaan samenwerken. De wijken grenzen aan elkaar en Het Badhuis, het wijkgebouw van Wijk Centrum is dichtbij de grens tussen Walburg en Centrum gesitueerd. Al jaren worden er in Het Badhuis buurtmaaltijden georganiseerd, waarvoor alleen maar bewoners uit Wijk Centrum werden benaderd. Een van de buurtmaaltijden, die op de eerste dinsdag van de maand gehouden wordt, is echter ook toegankelijk voor bewoners van de wijk Walburg.

Dus woont u in Walburg, of in Centrum uiteraard, dan bent u van harte welkom om mee te komen eten bij de buurtmaaltijd in Het Badhuis op dinsdag 3 maart. De maaltijd kost € 3,50 per persoon. Opgeven is verplicht en dit kan tot maandag 2 maart via telefoon: 078-7850503 of email: badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl

Inloop vanaf 17.30 uur, de maaltijd begint om 18.00 uur.

Wanneer u als bewoner van Walburg in de buurt van Het Badhuis woont, dan bent u uiteraard ook welkom bij de andere activiteiten zoals de koffie-inloop. Kijk voor het complete activiteitenaanbod op www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl, op de Facebookpagina.

Foto: Het Badhuis - Een eerdere buurtmaaltijd

Wanneer?
3 maart 2020 van 18.00 tot 20.00 uur
Locatie:
Het Badhuis, Prins Hendrikstraat 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.