Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Café Zwijndrecht

Alzheimer Café Zwijndrecht

Thema van deze avond is “Wat is er van groot belang bij de notaris te regelen/ vast te leggen na de diagnose dementie. Dit om problemen daarna te voorkomen”. De gastspreker op deze avond is Leen Vervelde, casemanager dementie van de Swinhove Groep. We gaan in gesprek over hoe om te gaan met het veranderde gedrag van uw naaste met dementie.

In het Alzheimer Café is er alle gelegenheid voor uw eigen vragen en voor onderling contact. Patiënten samen met familie, buren, beroepskrachten en allen, die geïnteresseerd zijn in leven met dementie, zijn welkom.

Het Alzheimer Café vindt plaats, iedere 1ste woensdag van de maand  in de Salon van Swinhove.
Vandaag gaat de Salon om 19.00 uur open en staat de koffie klaar. 
Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur.
De entree is gratis, wel is een gift in de collectebus Alz Ned. voor het onderzoek zinvol!

Wanneer?
4 maart 2020 van 19.30 tot 21.15 uur
Organisator
Alzheimer Café Zwijndrecht
06-21126071
alzheimercafe@swinhovegroep.nl
Locatie:
Swinhove, Plantageweg 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.