Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start cursus 'Daar ben je' (5 workshops)

Start cursus 'Daar ben je'  (5 workshops)

Vrijdagochtenden 6, 13, 20, 27 maart en 3 april van 10.00 uur tot 12.00 uur zal er een cursus zijn van vijf workshops over samen tot bloei komen en levensgeluk vinden! We leven in een hectische tijd. Vertrouwen in politiek, rechtspraak en wetenschap staat onder druk. Wie moet je geloven en hoe vind je daarin je weg?

Vertrouwen op je eigen kompas, maar wat is dat precies?
Is je gevoel wel zo betrouwbaar en als dat niet zo is, wat dan wel?
Daar ben je! is een cursus van vijf ochtenden, waarin je samen tot bloei komt. Je werkt onder meer aan de ontwikkeling van een goed kompas. Verder ga je in Daar ben je! aan de slag met een krachtige paradox: als je minder aan jezelf denkt, kom je tot bloei!

In vijf workshops ervaar je de werking van deze bijzondere paradox, leer je hoe je wordt wie je bent en hoe je met aandacht naar een ander, jezelf en -indien van toepassing- naar God kunt luisteren. In de workshops spiegel je jezelf aan informatie uit sociale wetenschappen en christelijke spiritualiteit. Wat sociale wetenschappers zeggen, wordt afgewisseld met wijsheid uit de bijbel en uit andere bronnen van christelijke spiritualiteit. Ontdek hoe mooi sociale wetenschappen en christelijke spiritualiteit in elkaars verlengde liggen en hoe eenvoudig het is om elkaar verder te helpen. We laten ons inspireren door het 'design' uit de natuur.

We kijken naar onszelf als een boom, hoe we stevig kunnen staan, groeien en tot bloei komen. Gelovig of niet dat maakt niet uit. Deze workshops zijn waardevol voor iedereen die graag samen tot bloei wil komen en haar of zijn richting in het leven wil vinden. De workshops zijn dus zeer geschikt om niet gelovige vrienden of buren en familie mee te nemen. Het gaat ons niet om het geld, maar om onderlinge coaching te stimuleren en om muren te slechten. We willen dat de kerk en de samenleving plaatsen zullen zijn waar mensen samen tot leven komen.

Deze cursus wordt kosteloos aangeboden door stichting Kerken in Zwijndrecht.
Meer informatie en aanmelden op www.daar-ben-je.nl

Wanneer?
6 maart 2020 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
stichting Kerken in Zwijndrecht
Locatie:
De Pastorie, Rotterdamseweg 71
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.