Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Foutfeest FOUT4LIFE

Foutfeest FOUT4LIFE

Hou jij van Foute muziek?
Zit jij altijd stiekem mee te zingen met het Foute uur op QMusic of Die Verrückte Halbe Stunde op Radio538?
Kom dan ook naar FOUT4LIFE op zaterdag 7 maart in Spektakel Zwijndrecht!

Het leukste Foute Feestje van dit moment! Van ABBA tot CAPTAIN JACK, van PAUL ELSTAK tot de BACKSTREET BOYS, van TOM JONES tot DOLLY PARTON, van NICK&SIMON tot GREASE van VROEGER tot NU! De DJ’s draaien ze allemaal, en verzoekjes zijn welkom!

Bestel de kaarten online voor Euro 10,- per stuk via: www.feestinzwijndrecht.nl/ticket

Wanneer?
7 maart 2020 van 21.00 tot 02.00 uur
Locatie:
in het Spektakel, Norderstedtplein 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.