Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ge­zond­heids­col­le­ge Hypnotherapie

Ge­zond­heids­col­le­ge Hypnotherapie

Een serie lezingen over lijf en leven. Van psoriasis tot hypnotherapie. Door ervaringsdeskundigen, therapeuten of kenners.

Hypnose. Dan heeft iemand toch controle over jouw geest en geef je ál je geheimen prijs? Nee dus. Hypnotherapie is een goede methode om problemen op te lossen op het niveau waar ze zijn ontstaan. Vooral op het gebied van angst. Lia van den Berg van NeCo Verbeeldende therapie komt langs om alle vooroordelen de wereld uit te helpen. Hoe werkt het? En bij welke klachten zet je het in? Kom langs en krijg de controle over je leven weer terug.

Entree is gratis. Aanmelden via de website

Wanneer?
9 maart 2020 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.