Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Be­las­ting­aan­gif­te doen

Be­las­ting­aan­gif­te doen

Door het Financieel Hulphuis van Mee-Vivenz.
Bel 078-7508967 voor meer informatie en het maken van een afspraak.


De Bibliotheek AanZet vindt het belangrijk dat mensen zelfstandig hun zaken kunnen regelen. Ook het invullen van de belastingaangifte. Dit gebeurt het hele jaar door, maar in maart en april besteden we hier extra aandacht aan. We beschikken over veilige computers met printfaciliteiten waar je gratis gebruik van kan maken.

Hulp nodig bij het invullen? Laat het weten aan één van onze medewerkers. Zij kunnen je meer vertellen over digitale cursussen, partners die kunnen helpen bij de belastingaangifte of het Belastingspreekuur.

Wanneer?
12 maart 2020 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.