Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Buurtmaaltijd voor bewoners Centrum en Walburg'
02jun

Buurtmaaltijd voor bewoners Centrum en Walburg

Dinsdag 2 juni 2020, van 18:00 uur tot 20:00 uur.

Sinds vorig jaar zijn Wijkplatform Centrum en Wijkplatform Walburg meer gaan samenwerken. De wijken grenzen aan elkaar en Het Badhuis, het wijkgebouw van Wijk Centrum is dichtbij de grens tussen Walburg en Centrum gesitueerd. Al jaren worden er in Het Badhuis buurtmaaltijden georganiseerd, waarvoor alleen maar bewoners uit Wijk Centrum werden benaderd. Een van de buurtmaaltijden, die op de eerste dinsdag van de maand gehouden wordt, is echter ook toegankelijk voor bewoners van de wijk Walburg.

Dus woont u in Walburg, of in Centrum uiteraard, dan bent u van harte welkom om mee te komen eten bij de buurtmaaltijd in Het Badhuis op dinsdag 4 februari. De maaltijd kost € 3,50 per persoon. Opgeven is verplicht en dit kan tot maandag 1 juni via telefoon: 078-7850503 of email: badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl

Inloop vanaf 17.30 uur, de maaltijd begint om 18.00 uur.

Wanneer u als bewoner van Walburg in de buurt van Het Badhuis woont, dan bent u uiteraard ook welkom bij de andere activiteiten zoals de koffie-inloop. Kijk voor het complete activiteitenaanbod op www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl, op de Facebookpagina.

Foto: Het Badhuis - Een eerdere buurtmaaltijd

Contactinformatie:
Locatie: Het Badhuis, Prins Hendrikstraat 2
Telefoonnummer: 078 7850503
Email:badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl
Website:http://www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!