Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: '43ste editie van de Verkerkloop'
13mei

43ste editie van de Verkerkloop

Woensdag 13 mei 2020.

5 of 10 km dwars door Zwijndrecht. Ga jij de uitdaging aan en ren je mee over ons snelle stratenparcours? Wellicht tijd voor een PR?

Prestatieloop 5 of 10 km (€ 7,50 inschrijfgeld)
Individuele lopers kunnen 5 of 10 km volbrengen op het uitdagende stratenparcours dwars door Zwijndrecht.

Bedrijvenloop
Bedrijven kunnen met één of meerdere team(s) meedoen aan de 5 km of 10 km loop. Een team bestaat uit 4 of 5 lopers. Kosten voor deelname zijn €200,-, bij meerdere teams hanteren we een aantrekkelijke korting.

Scholenloop
Inschrijven voor deelname gaat door voorinschrijving via de basisscholen in Zwijndrecht en Heerjansdam. Kinderen die niet verbonden zijn aan één van de deelnemende scholen en kinderen die niet van tevoren ingeschreven hebben, kunnen ook meelopen, maar zij krijgen geen startnummer en kunnen niet meedoen voor de prijzen. Ook zullen zij niet bij de uitslagen vermeld worden. Kinderen die zich na de vastgestelde uiterlijke inschrijfdatum aanmelden ontvangen geen startnummer en kunnen helaas niet meedoen voor de prijzen.

Meer informatie en inschrijven via de website

Let op: Inschrijvingen kunnen tot een week vooraf kosteloos geannuleerd worden. Hierna is restitutie niet meer mogelijk.


Let op:
Vanwege de toenemende populariteit van de Verkerkloop hebben we moeten besluiten dat we tot en met 10 mei inschrijvingen kunnen aannemen. Dit betekent dat we vanaf 11 mei én op de wedstrijddag GEEN inschrijvingen zullen verzorgen. Er is een limiet van 3500 deelnemers vastgesteld. Bij het bereiken van dit aantal vóór 10 mei zal de inschrijving ook worden gesloten. Voorkom teleurstelling en schrijf jezelf en je vrienden, familie en collega's op tijd in!

Foto: POPpictures - Verkerkloop 2018

Contactinformatie:
Locatie: op industrieterrein Molenvliet
Website:http://www.verkerkloop.nl


Deel dit bericht met je vrienden!