donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Be­las­ting­aan­gif­te doen

Be­las­ting­aan­gif­te doen

12 maart 2020
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

Door het Financieel Hulphuis van Mee-Vivenz.
Bel 078-7508967 voor meer informatie en het maken van een afspraak.


De Bibliotheek AanZet vindt het belangrijk dat mensen zelfstandig hun zaken kunnen regelen. Ook het invullen van de belastingaangifte. Dit gebeurt het hele jaar door, maar in maart en april besteden we hier extra aandacht aan. We beschikken over veilige computers met printfaciliteiten waar je gratis gebruik van kan maken.

Hulp nodig bij het invullen? Laat het weten aan één van onze medewerkers. Zij kunnen je meer vertellen over digitale cursussen, partners die kunnen helpen bij de belastingaangifte of het Belastingspreekuur.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Walburg

Norderstedtplein 8

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!