maandag 13 juli 2020

Alles over Zwijndrecht

Zondagavondzang in de Bethelkerk

16 februari 2020
Van 19:30 uur tot en met 20:30 uur

Het Bethelkerkkoor Zwijndrecht nodigt u uit voor de 365ste zondagavondzang om 19.30 uur in de Bethelkerk. In deze tweede zondagavondzang in dit nieuwe jaar geeft Wim de Penning leiding aan koor- en samenzang. De organist van deze avond is André de Jager.

We openen deze zondagavondzang met het lied: ‘Into my heart’ , gevolgd door het lied ‘Leer mij Uw weg, o Heer’. Ook zullen we zingen ‘Neem, Heer, mijn bij beide handen’ en op uw verzoek het lied ‘De vreemdeling van Galilea’. Het koor zingt ‘Gods regenboog’, en ‘Here I am Lord’. We sluiten de avond af met het bekende lied: ‘Majesteit’. De toegang is gratis wel is er aan de uitgang een collecte voor bestrijding van de kosten.

Nieuwe koorleden zijn van harte welkom. Daarom nodigen wij u van harte uit een kijkje te komen nemen op één van de repetities op donderdagavond. Alle informatie over de zondagavondzang en over ons koor vindt u ook op www.bethelkerkkoor.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bethelkerkkoor Zwijndrecht

in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73

www.bethelkerkkoor.nl
Deel dit bericht met je vrienden!