donderdag 1 oktober 2020

Alles over Zwijndrecht

Open Huis van het DevelsteinCollege

04 februari 2020
Van 18:30 uur tot en met 21:00 uur

Ga jij volgend schooljaar naar de brugklas?
Dan nodigen wij je samen met je ouders/verzorgers graag uit voor het Open Huis van het DevelsteinCollege op dinsdag 4 februari van 18.30-21.00 uur.

Tijdens deze avond kun je bijvoorbeeld een rondleiding krijgen door de school, zodat je een goed beeld krijgt van de verschillende vakken. Je kan zelf aan de slag tijdens een proeflesje, opdrachten uitvoeren in het bètalab en deelnemen aan tal van andere activiteiten.

Natuurlijk laten onze leerlingen ook graag zien wat er op cultureel en sportief gebied te doen is met demonstraties en optredens. Je maakt kennis met het onderwijs op het DevelsteinCollege, de verschillende vormen van begeleiding en de extra mogelijkheden voor leerlingen die behoefte hebben aan meer uitdaging.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

DevelsteinCollege

Develsingel 5

078-6194566

info@develsteincollege.nl www.develsteincollege.nl
Deel dit bericht met je vrienden!