donderdag 1 oktober 2020

Alles over Zwijndrecht

Introductieavond Alphacursus

29 januari 2020
Van 18:30 uur tot en met 00:00 uur

De alpha cursus is een vrijblijvende cursus over het christelijk geloof. In 10 avonden en een weekend leer je van alles over het Christelijk geloof zoals b.v “Wie is Jezus?”, “Wat is bidden?” en nog veel meer onderwerpen. Op de landelijke site Alpha.nl kun je van alles lezen over deze cursus en verhalen lezen van cursisten die de cursus eerder hebben gevolgd.

Op 29 januari is er een introductieavond in de Maranathakerk die begint met een maaltijd.
De avond begint om 18.30 uur en deze avond hoor je alle informatie over de opzet en inhoud van de cursus en kun je al je vragen stellen. De avond is vrijblijvend en als je geïnteresseerd bent kun je jedeze avond gelijk inschrijven.

Op 5 februari start de cursus om 18.30 uur. Interesse in de introductieavond en/of de cursus: bel/app: tel. 06-46664204 of mail: alpha@gkvzwijndrecht.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Maranathakerk Zwijndrecht

Koninginneweg 1

06-46664204

alpha@gkvzwijndrecht.nl www.gkvzwijndrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!