donderdag 1 oktober 2020

Alles over Zwijndrecht

Voorleesmiddag in Kunzt

29 januari 2020
Van 14:30 uur tot en met 15:30 uur

In Kunzt is de expositie van illustratrice Helen van Vliet te zien vanaf 17 januari tot en met 29 maart. Deze is te  bezoeken op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Helen van Vliet werkt sinds haar afstuderen aan de Akademie voor Beeldende Vorming in Tilburg (1988) als illustrator in Rotterdam. Met losse lijnen, ecoline en krijt maakt ze tekeningen op papier om ze daarna in de computer te bewerken. Met meer dan 300 kinderboeken gemaakt voor kinderen van 4 tot 12 jaar, een aantal geïllustreerde boeken voor volwassenen en illustraties voor onder andere De Volkskrant, Het AD, Erasmus MC, het ministerie van SZW, het Rotterdams Philharmonsich orkest en verschillende ontwerpbureaus is er genoeg materiaal om er een onvergetelijk expositie van te maken!

Voorleesmiddag  
Vandaag zal er tussen 14:30 en 15:30 een voorlezer van de Bibliotheek Zwijndrecht aanwezig zijn bij KunZt in het kader van De Nationale Voorleesdagen. Deze zal voorlezen uit boeken waarvoor Helen van Vliet de illustraties heeft gemaakt. Het belooft een uiterst gezellige middag te worden. Komt u ook met u (klein)kind luisteren?

U vindt KunZt in het Oude Raadhuis van Zwijndrecht, Raadhuisplein 1, ingang zijde burgemeester de Bruïnelaan. Parkeren is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

KunZt

Oude Raadhuis Raadhuisplein 1

info@kunztzwijndrecht.nl www.kunztzwijndrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!