Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie Helen van Vliet'
19jan

Expositie Helen van Vliet

Van zondag 19 januari 2020 tot en met zondag 29 maart 2020, van 13:30 tot 16:30 uur.

De expositie van illustratrice Helen van Vliet laat een overzicht zien van 30 jaar illustratiewerk voor kranten, tijdschriften en kinderboekenuitgeverijen.

Helen van Vliet werkt sinds haar afstuderen aan de Akademie voor Beeldende Vorming in Tilburg (1988) als illustrator in Rotterdam. Met losse lijnen, ecoline en krijt maakt ze tekeningen op papier om ze daarna in de computer te bewerken. Met meer dan 300 kinderboeken gemaakt voor kinderen van 4 tot 12 jaar, een aantal geïllustreerde boeken voor volwassenen en illustraties voor onder andere De Volkskrant, Het AD, Erasmus MC, het ministerie van SZW, het Rotterdams Philharmonsich orkest en verschillende ontwerpbureaus is er genoeg materiaal om er een onvergetelijk expositie van te maken!

De opening van de expositie is op vrijdag 17 januari om 17:00 uur bij KunZt. De tentoonstelling van Helen van Vliet is na de opening tot en met 29 maart te bezoeken op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur.

U vindt KunZt in het Oude Raadhuis van Zwijndrecht, Raadhuisplein 1, ingang zijde burgemeester de Bruïnelaan. Parkeren is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Oude Raadhuis Raadhuisplein 1
Organisator: KunZt
Email:info@kunztzwijndrecht.nl
Website:www.kunztzwijndrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!