dinsdag 14 juli 2020

Alles over Zwijndrecht

Nieuwjaarsconcert HGDK

10 januari 2020
Van 19:30 uur tot en met 22:15 uur

In 2020 bestaat Het Geklank des Konings (HGDK) 100 jaar
Dit jubileumjaar wordt met een geweldig nieuwjaarsconcert in de Maranathakerk geopend. Het concert wordt een reis door de tijd met alle HGDK hoogtepunten, zoals de allereerste mars, de donkere jaren 40-45, concours werken Finlandia en Oregon, musical- en filmmuziek en nog veel meer.

Tijdens dit concert komt ook de HGDK geschiedenis tot leven in verhalen die door Wendy Hoogendijk verteld worden, aangevuld met uniek beeldmateriaal. Toegangsprijs is Euro 12,50 p.p. en t/m 14 jaar Euro 7,50 p.p.
Kaarten kunnen besteld worden via kaartverkoop@hgdk.nl

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Het Geklank des Konings

Maranathakerk, Koninginneweg 1

info@hgdk.nl www.hgdk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!