maandag 13 juli 2020

Alles over Zwijndrecht

Benefietconcert Christian Verwoerd en Gerald Troost

12 december 2019
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Vandaag vindt een uniek concert plaats voor de Stichting Christian Refugee Relief (CRR). Dit concert in Nehemia Ministries Zwijndrecht brengt twee bekende Nederlandse worshipzangers samen: Gerald Troost en Christian Verwoerd. Zij stappen voor één avond even uit hun eigen tournee om in een unieke samenwerking een concert te organiseren ten behoeve van het vluchtelingenwerk van Stichting Christian Refugee Relief.

Tijdens dit concert kun je genieten van de prachtige bekende liederen van Gerald en Christian, maar is ook ruimte voor samen zingen tot Gods eer! Uiteraard is er tijdens dit concert ook een korte presentatie en een collecte voor het werk van Stichting Christian Refugee Relief.

Tickets Euro 12,50 pst en Euro 7,50 pst voor kinderen t/m 12 jaar zijn te koop via de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Christian Refugee Relief

Nehemia, H.A. Lorentzstraat 5

www.stichtingcrr.nl
Deel dit bericht met je vrienden!