donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

IVN Excursie Munnikendevel

IVN Excursie Munnikendevel

24 november 2019
Van 13:30 uur tot en met 15:30 uur

Herfststormen
We vertrekken 13:30 uur vanaf het bezoekerscentrum 't Weetpunt.


IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

IVN Natuureducatie

't Weetpunt, Develpad 169

www.ivn.nl/afdeling/dordrecht/activiteiten
Deel dit bericht met je vrienden!