Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Intocht Sinterklaas'
16nov

Intocht Sinterklaas

Zaterdag 16 november 2019, van 10:30 uur tot 12:00 uur.

Vandaag arriveert Sint Nicolaas samen met zijn pieten wederom in Zwijndrecht. De aankomst met zijn stoomboot is vanaf 10:30 uur op het Veerplein. Vanaf 10:00 uur zijn er al pieten aanwezig. Onder begeleiding van het Pietenkapel en luid gejuich van alle kinderen en de ouders/verzorgers zal Sint Nicolaas worden binnengehaald. Vervolgens zal hij alle kinderen de hand willen schudden en wordt hij natuurlijk verwelkomd door de burgemeester.

Na het welkomstwoord zal de Sint zijn route volgen langs het publiek. Het hekwerk is zo opgesteld dat alle kinderen die met de ouders staan te wachten een hand kunnen krijgen. Alle pieten van Sint Nicolaas zullen de kinderen natuurlijk vermaken, strooigoed uitdelen en kleurplaten in ontvangst nemen.

Wij verwachten dat de Sint rond 12:00 uur alle kinderen de hand heeft geschud. Vervolgens zal hij met de bus zijn weg vervolgen naar Spektakel. Er zijn daar een viertal voorstellingen. De kaarten hiervoor zijn te koop bij Verhage Walburg en Verhage Kortambachtlaan.Sint Nicolaas en zijn pieten hopen u ‘smiddags te begroeten.

Kijk voor alle informatie op de website.

Contactinformatie:
Locatie: op het Veerplein
Organisator: Stichting Intocht Sint Nicolaas Zwijndrecht
Website:http://www.sinterklaasinzwijndrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!