Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Klinktoernooi bij Albatros'
09nov

Klinktoernooi bij Albatros

Zaterdag 9 november 2019, van 15:30 uur tot 21:00 uur.

Vandaag wordt het vijfde Klinktoernooi georganiseerd, het oefentoernooi voor de zaalkorfballers in de Zwijndrechtse Develsteinhal. De toernooiorganisatie van de ckv Albatros heeft gekozen voor dezelfde opzet als vorig jaar. Een volledig toernooiprogramma op één dag dus, wat het nodige van de conditie van de speelsters en spelers zal vergen.

Evenals vorig jaar nemen regiogenoten Kinderdijk en Merwede en het Antwerpse Sikopi deel aan het evenement. De selectie van het Sliedrechtse Merwede verdedigt haar titel en was ook in de editie van 2017 al de sterkste.

De wedstrijden van het Klinktoernooi zullen gespeeld worden met schotklok en jurytafel, de helften duren 20 minuten zuivere speeltijd en er zijn vijf minuten rust. Verder gelden natuurlijk de normale spelregels en zal bij een gelijke eindstand gespeeld worden volgens de principes van de “golden goal”.

Het programma:

  • 15.30 uur Albatros – Sikopi
  • 16.35 uur Merwede – Kinderdijk
  • 17.45 uur Albatros B1 – Vriendenschaar B1
  • 19.05 uur Wedstrijd om 3e plaats
  • 20.15 uur Finale


Het is het gelukt om ook voor de tweede teams van onze deelnemers een wedstrijd te organiseren en zo zijn we ook in de naastliggende Develhal actief. Een leuk intermezzo in de Develsteinhal is de oefenwedstrijd van onze B1 tegen Vriendenschaar die dit zaalseizoen in de Hoofdklasse ook met schotklok gaat spelen.

Hoofdsponsor Ingenieursbureau Klink uit Dordrecht maakt dit toernooi voor de vijfde keer mogelijk. Er is prijzengeld voor alle teams en daarnaast worden de deelnemers en de officials lekker in de watten gelegd. De Albatrosorganisatie met haar vrijwilligers staat verder klaar om er samen met de spelers en de scheidsrechters een mooi evenement van te maken.

Foto: CKV Albatros - De prijsverdeling in de editie van 2018

Contactinformatie:
Locatie: Develsteinhal
Organisator: ckv Albatros
Website:http://www.ckvalbatros.nl


Deel dit bericht met je vrienden!