maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Informatieavond Alpha-cursus

Informatieavond Alpha-cursus

12 september 2019
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Wat is Alpha?
Samen met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Tijdens 10 interactieve bijeenkomsten, die beginnen met een maaltijd, ontdekken wat het christelijk geloof in houdt. Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha.

In september zal er in Het Badhuis opnieuw een Alpha cursus starten. Ontmoeten, samen eten, praten, lachen, delen, leren en luisteren, dat zijn de ingrediënten! De feiten op een rijtje

Wat?
Op de Alpha maak je / maakt u vrijblijvend kennis met het christelijk geloof. Onderwerpen als 'Is er meer?', 'Wie is Jezus?', 'Hoe relevant is het christelijk geloof?', 'Wat is de zin van mijn leven?' komen onder andere aan bod.

Wanneer?
Vanaf donderdag 12 september. De eerste avond is een informatieavond die begint om 20.00 uur met het programma. Tijdens deze vrijblijvende eerste avond zal uitgelegd worden wat de Alpha-cursus inhoudt en kan je je / kunt u aan het eind van de avond beslissen of u zich inschrijft voor de cursus. Inloop vanaf 19.30 uur met koffie/thee!

Behalve tijdens de informatieavond, beginnen we de overige avonden met een maaltijd om 19.00 uur.
De meeste avonden zullen zijn op donderdag.
De cursus is gratis.

Opgeven
Opgeven of meer informatie krijgen kan per e-mail of via telefoon of door even langs te komen in Het Badhuis.
(Let op de zomersluiting in augustus!).

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Het Badhuis

Prins Hendrikstraat 2

078 7850503

badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!