Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: '42ste editie van de Verkerkloop'
15mei

42ste editie van de Verkerkloop

Woensdag 15 mei 2019.

De Verkerkloop is een begrip in Zwijndrecht en ver daarbuiten. Editie 2018 was met 3500 deelnemers waarvan 1100 scholieren het grootste sportevenement van Zwijndrecht en tevens één van de grootste jeugdlopen van Nederland.

De 42ste editie van de Verkerkloop zal traditiegetrouw bestaan uit het Zwijndrechts Scholenkampioenschap voor deelnemende basisscholen, de 5 en 10 kilometerloop voor individuele hardlopers en de 5 en 10 kilometerloop voor bedrijventeams. Nieuw deze editie is de toevoeging van de 10 km voor bedrijventeams.

Inschrijven voor de 5 en 10 kilometerloop voor individuele hardlopers en bedrijventeams is mogelijk vanaf vrijdag 18 januari en gebeurt volledig digitaal via www.verkerkloop.nl. De inschrijving is geopend tot en met zondag 12 mei. Deelname aan individuele loop kost € 7,50, bedrijventeams betalen €200,- per team met een oplopende korting bij meerdere teams. Deelnemers van de bassischolen worden via de eigen school opgegeven, deelname voor deze kinderen is gratis. Iedere deelnemer ontvangt een medaille en eigen downloadbare finishfoto en video.

Foto: POPpictures - Verkerkloop 2018

Contactinformatie:
Locatie: op industrieterrein Molenvliet
Website:http://www.verkerkloop.nl


Deel dit bericht met je vrienden!