Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Oranjeconcert '
26apr

Oranjeconcert

Vrijdag 26 april 2019, van 20:00 uur tot 22:30 uur.

Dit jaar vindt voor de 37ste keer het Oranjeconcert plaats in de Bethelkerk. De kerk zal open zijn vanaf 19:15 uur. Het concert start om 20:00 uur. Er is een prachtig programma samengesteld, waarin uiteenlopende muziekstijlen langs gaan komen.

Buiten een groep van fijne musici is dit jaar de keuze gevallen op 2 bijzondere mannen, die het concert extra luister zullen komen bijzetten.

  • Carel Kraayenhof, de bandoneonspeler die Maxima op 2-2-2002 zo ontroerde met zijn Adios Nonino. Hij zal ons, samen met het koor, op de klanken van zijn bandoneon mee terugvoeren naar de traan tijdens het huwelijk van onze koning en koningin.
  • Reza Ranjazmay is een sympathieke tenor, die ons met zijn indrukwekkende stemgeluid koude rillingen zal gaan bezorgen. Hij komt oorspronkelijk uit Iran maar woont al langere tijd in Nederland. Hij zingt op vele concerten, nu dus ook bij ons Oranjeconcert.

Het Bethelkerkkoor wordt begeleid door:
- André de Jager (orgel),
- Kees de Bruin (piano),
- Jaap Klootwijk (slagwerk),
- Jantine Kalkman (trompet) en
- Suzanne Arends (fluit).

De algehele muzikale leiding is uiteraard weer in handen van dirigent Wim de Penning.

Deze bijzondere combinatie van medewerkenden gaat ook dit jaar zorg dragen voor een spetterende Oranje avond. Toegangskaarten zijn te bestellen voor € 16,- p.p. Deze prijs is incl. plaatsreservering, programmaboekje en koffie/thee in de pauze. U kunt kaarten reserveren via alle koorleden en bij Koos Sala, Sweelinckplantsoen 48, tel. 06-25033964, koossala@kpnmail.nl

Foto: Bethelkerkkoor

Contactinformatie:
Locatie: in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73
Organisator: Bethelkerkkoor Zwijndrecht
Website:http://www.bethelkerkkoor.nl


Deel dit bericht met je vrienden!