Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Lezing Mindful door de overgang'
09apr

Lezing Mindful door de overgang

Dinsdag 9 april 2019, van 20:00 uur tot 21:00 uur.

Van 8 t/m 14 april is het de Week van de Overgang. Daarom komt Esther Limonard van Women-in-Control een lezing geven.

Vanaf 20.00 uur legt Esther uit wat de 3 fases van de overgang zijn. En krijg je antwoord op vragen als: hoe zorg ik ervoor dat ik lekkerder in mijn vel zit? Hoe stop ik de chaos in mijn hoofd? Hoe krijg ik meer controle over negatieve gedachten? Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen? En hoe ontdek ik wie ik écht ben?

De toegang is gratis. Graag vooraf aanmelden via de website of aan de balie van de bibliotheek.

Contactinformatie:
Locatie: Norderstedtplein 8
Organisator: Bibliotheek Walburg
Website:http://www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!