donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Praisedienst met muziekgroep Connection en Robbie van Veen

Praisedienst met muziekgroep Connection en Robbie van Veen

03 maart 2019
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Vanavond is er om 19.30 uur een Praisedienst in de Bethelkerk. Een bijeenkomst met veel muziek en zang o.l.v. muziekgroep Connection. Deze keer is de bezinning met Robbie van Veen van Royal Mission. Deze organisatie is al 10 jaar interkerkelijk actief als vernieuwingsbeweging van de kerk in Nederland. Door inzet van enthousiaste sprekers, diverse opleidingen en een bijbelschool. Robbie is een fantastische jonge spreker met een grote passie om mensen tot discipelen aan te moedigen.

Iedereen is welkom deze avond en na afloop is er een gezellig hapje en drankje. Je kunt ook persoonlijk gebed ontvangen. Praise is zingen en bidden, het is als een motor voor het leven. Een leven met hoop en toekomst.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Bethelkerk

Rotterdamseweg 73

078 6122849

praise@gkzwijndrecht.nl www.gkzwijndrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!