maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Kerstmarkt winkelplein Kort Ambacht

Kerstmarkt winkelplein Kort Ambacht

21 december 2018
Van 12:00 uur tot en met 21:00 uur

Vandaag organiseren de winkeliers van winkelplein Kort Ambacht weer een gezellige Kerstmarkt verspreid over het hele winkelplein. Er worden volop leuke acties georganiseerd door de winkeliers, met muziek, diverse lekkernijen, gezellige Food kraampjes dit alles in het thema van de gezellige decembermaand.

  • Van 12:00 tot 17:00 ga gezellig op de foto met Elza van Frozen.

  • Om plm. 19:00 uur is er een optreden van Streetdance Macau Sports. Macau Sports Dance Zone is een sportclub in Zwijndrecht die groepslessen verzorgen met Streetdance, Hiphop en Tai Chi lessen voor kinderen vanaf 3 jaar t/m volwassenen. Info: www.macau-sports.nl

  • Tussen 19:00 en 21:00 uur zal de Vocal Group Charmony kerstliedjes zingen. Vocal Group Charmony is een 10 koppige a capella zanggroep die op een leuke ongedwongen manier popmuziek van een hoog gehalte ten gehore brengt. (recente nummers, maar ook klassiekers) Info: www.charmony.nl

Alle winkels zijn deze dag geopend tot 21:00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Winkelplein Kort Ambacht

Kort Ambachtlaan

www.winkelpleinkortambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!