maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Kerstfeest in Hart van Meerdervoort

Kerstfeest in Hart van Meerdervoort

15 december 2018
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Op zaterdagavond 15 december wordt er weer een gezellige avond georganiseerd door beheergroep KAZ en Diverz, in ‘t Hart van Meerdervoort. (U vindt Hart van Meerdervoort tegenover de Lidl en de Action aan de Karel Doormanlaan, de ingang zit aan de achterzijde Perkstraat)
.
U kunt die avond genieten van de muziek van chantykoor “Buitengaats”. De zaal is in Kerstsfeer versiert en zoals u van ons gewent bent, is er ook weer wat te “knabbelen”. Iedereen is van harte welkom. De avond start om 19:00 uur, toegang is gratis, maar men moet zich wel aanmelden, dit kan op de locatie zelf, op werkdagen tussen 9:00- en 16:00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Hart van Meerdervoort

Perkstraat 57b

www.diverz.info
Deel dit bericht met je vrienden!