zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Voorleesestafette Licht in het donker (kinderen 2+)

Voorleesestafette Licht in het donker (kinderen 2+)

12 december 2018
Van 15:00 uur tot en met 16:00 uur

De voorleesestafette van 'Licht in het donker" trekt verder!
Kinderen vanaf 2 jaar zijn woensdag 12 december om 15.00 uur welkom in de bibliotheek Walburg. Drie markante Zwijndrechtenaren lezen dan een uur lang voor. De voorlezers zijn wethouder Jolanda de Witte, Tahani Hay Abdo (afkomstig uit Syrië) en Rob Raven (voorleesheld van de bibliotheek).

De voorleesestafette is één van de activiteiten die rond de tentoonstelling 'Licht in het donker' worden georganiseerd. De tentoonstelling is tot 10 februari te zien bij KunZt, de expositieruimte in het gemeentehuis.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Walburg

Norderstedtplein 8

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!