zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Koffie met... Eefje Zalm en Teuntje van de Wouw

Koffie met... Eefje Zalm en Teuntje van de Wouw

12 december 2018
Van 10:30 uur tot en met 12:00 uur

De wonderlijke wereld van Bergarde Galleries in Heerjansdam
Bergarde Galleries is dé culturele verrassing in de Hollandse polders. Sinds 2011 stellen verzamelaarsechtpaar Henk en Anja van den Berg hun kunstcollectie open voor publiek. Daarnaast openden zij een toonaangevende galerie voor hedendaagse kunst die uitkijkt op het groene polderland van Landgoed Het Buitenland (Heerjansdam).

Curatoren Eefje en Teuntje nemen je deze ochtend mee in de wonderlijke wereld van Bergarde Galleries. Ze vertellen verhalen achter een aantal bijzondere kunstwerken en bespreken de nieuwe tentoonstelling MMMMM!!! die vanaf 8 december te zien is in de galerie. De tentoonstelling gaat over de fascinatie van kunstenaars rondom het thema voedsel en hoe zij dit in de beeldende kunst tot uitdrukking brengen.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Walburg
Datum en tijd: woensdag 12 december van 10.30 tot 12.00 uur
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Walburg

Norderstedtplein 8

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!